Error: No articles to display

Hisse senedi alım satım modülü hem kendi ekranlarından, hem internet üzerinden, hem de 3.parti programlar üzerinden emir giriş ve izlemesini sağlar. Emir iletiminde çok sayıda seçenek mevcuttur. Genex'in genelinde olduğu gibi emir iletimi de müşteri ve kullanıcıya göre farklılaştırılabilir. SPK mevzuatına göre işlemlerin sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için çok farklı ve esnek bir yapı vardır.

Emir limitleri müşteri bazında farklılaştırılabilir. Bunun yanında hem müşteri hem de kullanıcı için uyarı, işlem ya da toplam limit tanımları yapılabilir. Bu farklı tanımlamalar daha kısıtlı olanın ön plana çıkacağı şekilde birbiriyle çakışmadan kullanılabilir. Senet tanımlanmasında farklı gruplamalar sayesinde (Kredili/kredisiz,ödünç/açığa işlem, endekslere göre ayrım ve A-B-C gruplama) çok çeşitli alım/satım kısıtlamaları yapılabilir. Limit tanımı (risk kontrolü), açığa alım (nakti olmadan alım), açığa satış ve virmanlı satış (virman gelecek türde) için ayrı ayrı yapılabilir, bu işlemlere konu hisse grupları farklı şeçilebilir ve yetkileri birbirinden bağımsız olarak kısıtlanabilir. Genex'te yapılabilen bu işlemler ayrı bir sözleşme (internet sözleşmesi) altında internet ve 3.parti programlar için yapılabilir. İnternet sözleşmesi ile normal müşteri limitleri daha da kısıtlı hale getirilebilir. Fix üzerinden DMA ve manuel emir kabulü ve izlemesi yapılabilir. Bu emirler için otomatik tanımlamalar (belli bir miktarın üzerindeki işlemlerin manuel'e dönüştürülebilmesi) yapılabilir.

Farklı hisse senedi tanımları kolaylıkla yapılabilir. Kapanış ve marj dosyaları BİST sitesinden otomatik olarak alınıp yüklenebilir ya da seans sonrasında veri yayın kuruluşlarından alınan ortalama fiyatlarla sistem tarafından otomatik olarak hesaplanabilir.

Detaylı bilgi için lütfen şirketimiz ile iletişime geçiniz.